Régóta kerestem már egy profi programot a telefonomhoz, amivel irányíthatom a számítógépet. Találtam is, de persze soha semmi se tökéletes, mindig a jobbat és újabbat keressük. :) Rábukkantam egy szoftverre, aminek a neve Salling Clicker és nem csak Bluetooth-on, hanem WiFi-n keresztül is irányíthatjuk vele a számítógépet. A program fizetős, de galád módon ezt ismét megkerülhetjük. ;)

 

Letöltés: rapidshare.de/files/47585025/Salling_Clicker.rar.html

 

 

1., Telepítsük fel számítógépünkre a "SallingClickerSetup.exe"-t, majd indítsuk el a Crack mappában levő "eclslcl3.exe"-t. (Lehet hogy a vírusírtó szólni fog, hogy fertőzött fájl, de nem kell aggódni nem az.) Kattintsunk a "Write activation into registry" gombra - fontos, hogy ez idő alatt ne fusson a háttérben a program.

2., Telepítsük a telefonunkra a "Clicker_for_S60v5.sis"-t

3., Mostmár elindíthatjuk a számítógépen is... Kattintsunk a "Set up device"-ra. KÉP Itt válasszuk ki a Nokia N95-öt.

4., A Settings menüpont alatt a képen látható módon állítsuk be a TCP/IP fül alatt található dolgokat. KÉP - A Passcode az tetszőleges, csak emlékezzünk rá, mert a telefon is kérni fogja. A portot is átírhatjuk amire csak akarjuk, de arra figyeljünk, hogy a routerünkön nyitva legyen a megadott port.

5., Ha minden beállítást elvégeztünk akkor akkor élvezhetjük is a Bluetooth vagy a WiFi adta kényelmet. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://xprssmsc.blog.hu/api/trackback/id/tr761194678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsírfeka (törölt) 2009.09.13. 10:15:59

验证码错误

Verification Code error

返回

Psychopata 2010.01.18. 13:43:19

Sziasztok vki tudna segiteni ebbe me amikor irányitom az egeremet a mobilommal akkor a 30. klikkelésnél kilép ezt h lehet megoldani ? :S
süti beállítások módosítása