PowerMP3 1.1 Beta

2009.05.19. 18:43

Mivel is kezdhetném újra a bloggolást, ha nem egy ilyen nagyszerű programmal?! Szinte minden funkció megtalálható benne, amit eddig hiányoltam. Sleep timer, mappa szerinti zenelejátszás, valamint a számomra legszimpatikusabb funkció: lehetőségünk van pár kattintással letölteni adott számokhoz, albumokhoz tartozó borítókat - AlbumArtokat.

Telepítsétek fel a programot, majd a .rar-ban található "Shared" mappát másoljátok a Telefon-memóriájába, vagy a Memóriakártyára - attól függően, hogy hova telepítettétek a PowerMP3-at.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltés:rapidshare.de/files/47224444/powermp3_1.1_s60_5th.rar.html

Használjátok egészséggel. :)

ui.: Köszönöm, hogy akadtak olyanok, akik ilyen rövid idő alatt megkedvelték az oldalt, továbbá köszönöm a türelmet, igyekszem megpróbállak  titeket sok újdonsággal kárpótolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://xprssmsc.blog.hu/api/trackback/id/tr881131949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása